Valvontajestelmät

Valvontajärjestelmillä turvaat yrityksesi ja kotisi

Toimitamme kamera valvontajärjestelmät niin yritysten, kuntien kuin kuluttajienkin käyttöön.

Oikein toteutettu kameravalvonta parantaa turvallisuutta ja parhaimmillaan ennaltaehkäisee ikävien sattumusten kulkua. Valvonnalla voidaan estää merkittävästi omaisuusvahinkoja ja kerätä tietoa sekä analysoida jälkeenpäin tapahtumien kulkua. Varsinais-Suomen Teletekniikka Ky asentaa valvontajärjestelmät mm. Maskun, Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Liedon, Paimion ja Salon alueella sekä muualla Varsinais-Suomessa. Toimitamme laadukkaat valvontajärjestelmät myös muualle Suomeen.

Valvontajärjestelmät yrityksille ja kunnille

Yrityksen perustamisen portailla on tärkeää huolehtia kuntoon liiketilan turvallisuus. Luotettavilla ja toimivilla valvontakameroilla voidaan ennaltaehkäistä yritykseesi kohdistuvaa luvatonta toimintaa. Yhdessä hälytysjärjestelmän kanssa, saat tarkkaa ja ajantasaista tietoa tapahtumien kulusta sekä parhaimmillaan karkotat luvattomat kulkijat tiehensä ennen ikävämpiä sattumuksia.

Valvontajärjestelmät kotiin ja taloyhtiöihin

Kameroilla turvaat myös kotisi ja suoritat yleisvalvontaa. Asiantuntijamme auttavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan valvontajärjestelmän valinnassa. Asennamme valvontajärjestelmät kotiin, vapaa-ajan asuntoihin, veneisiin ja taloyhtiöihin. Aina on oikea aika turvata se tärkein!

Kysyttävää? Palvelemme mielellämme!

Varsinais-Suomen Teletekniikka Ky palvelee kaikissa valvontajärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä asiantuntevasti. Kartoitamme tarpeesi ja suosittelemme parhaimmat ratkaisut juuri Sinun kohteeseesi.

Pyydä tarjous »

Miten tilaat valvontajärjestelmän?

SOITA NUMEROON 0400 522 463

TAI

LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ