Hälytysjärjestelmät

Hälytyslaitteet kuuluvat nykyaikaisten yritysten ja kotien turvallisuuslaitteisiin

Varsinais-Suomen Teletekniikka Ky tarjoaa monia ratkaisuja yritysten, kuntien ja kuluttajien hälytysjärjestelmien toteuttamiseen. Tuoteperheemme kattaa suuren määrän hälytyslaitteita: langattomat ja langalliset murtovalvontakeskukset, gsm-laitteet, ilmaisimet ja palovaroitinjärjestelmät. Asianmukaiset hälytyslaitteet valvovat puolestasi kotiasi ja yritystäsi. Asennamme hälytyslaitteet Varsinais-Suomen alueella, kuten Maskun, Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Liedon, Paimion ja Salon alueella. Toimitamme hälytyslaitteet kuitenkin tarvittaessa koko Suomen alueelle.

Hälytysjärjestelmät yrityksille ja kunnille

Järjestelmä valvoo ja ilmoittaa tarvittaessa poikkeavista muutoksista toimistossasi tai yrityksesi toimitiloissa. Kun yritykselläsi on automatisoitu hälytysjärjestelmä, elämäsi helpottuu huomattavasti. Murtohälyttimien lisäksi myös palovaroitin- ja vesivuotoilmaisinjärjestelmä kannattaa asennuttaa ammattilaisen avulla. Tutustu myös valvontajärjestelmiin.

Hälytysjärjestelmät kotiin ja taloyhtiöihin

Toimiva hälytysjärjestelmä kodissa myös ennaltaehkäisee murtoja. Jos murto kuitenkin tapahtuu, antaa hälytysjärjestelmä nopean signaalin ja parhaimmillaan säpsäyttää luvattomat kulkijat pois. Kodin turvaan on myös hyvä liittää palovaroitin sekä vesivuotoilmaisinjärjestelmä. 


 

Palvelemme mielellämme

Varsinais-Suomen Teletekniikka Ky palvelee asiantuntevasti alusta loppuun. Asennamme hälytyslaitteet kaikkiin tarvittaviin kohteisiin.

Ota yhteyttä kerromme mielellämme lisää siitä, miten asiat kannattaisi järjestää kohteessasi.

Pyydä tarjous »

Miten tilaat hälytysjärjestelmän?

SOITA NUMEROON 0400 522 463

TAI

LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ

Voit tilata palvelumme kätevänä avaimet käteen -palveluna tai tilata tuotteet erikseen. Meiltä saat muun muassa:


HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT   |   PALOVAROITTIMET   |   LVI-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT